12 LIPIEC 2024 - Wrocław 

Wydarzenie

WFS & Merito - Miejsce na dobry biznes

Już za:

38 Dni 01 Godzin 10 Minut 26 Sekund

Partner

WFS & Merito:
Miejsce na dobry biznes

Termin: 12.07.2024
Godziny: 9.00 - 18.00
Frekwencja: 100 - 150 przedsiębiorców
Miejsce: Uniwesytet WSB Merito we Wrocławiu

Wydarzenie "WFS & Merito - Miejsce na dobry biznes" to wyjątkowa okazja, aby w jednym miejscu spotkać przedsiębiorców i specjalistów z różnych branż, dzielących się wiedzą i doświadczeniami. Uczestnicy konferencji będą mieli okazję wysłuchać inspirujących prelekcji, które dostarczą cennych perspektyw w zakresie prowadzenia i rozwoju biznesu.

Wydarzenie to jest również idealnym miejscem do rozwijania sieci kontaktów profesjonalnych. Networking połączony z elementami dobrej zabawy sprawi, że każdy uczestnik może nawiązać nowe, wartościowe znajomości.

Jednym z głównych punktów programu są moderowane sesje networkingowe, które pozwolą na nawiązanie bezpośrednich kontaktów z kluczowymi graczami na rynku.

Szczególnie warte uwagi będzie obecność właścicieli firm z grupy WFS Diamond, które generują roczne obroty w przedziale 50-100 mln zł. W wydarzeniu weźmie udział 30-40 takich przedsiębiorców.

W sąsiedniej sali będzie zorganizowana strefa ekspozycyjna, gdzie około 10-15 partnerów z różnych branż zaprezentuje swoje stoiska. Uczestnicy będą mieli możliwość zapoznania się z najnowszymi trendami i rozwiązaniami, które mogą wpłynąć na rozwój ich przedsiębiorstw.

Konferencja organizowana jest we współpracy z Uniwersytetem Merito we Wrocławiu, co gwarantuje obecność znaczących firm oraz absolwentów studiów MBA. 

Prelekcje, trwające od 30 do 40 minut, zakończone będą sesją Q&A, dając uczestnikom szansę na głębsze zrozumienie omawianych tematów i interakcję z ekspertami.

Kup wejściówkę:

Bilet STANDARD

280 netto

Cena promocyjna do 12.06.2024
344,40 brutto

330,- netto

405,90 brutto
Bilet STANDARD obejmuje:
obiad 2 daniowy
przerwy kawowe
materiały
udział w losowaniu nagród
wejście na integrację w klubie

Bilet VIP

480 netto

Cena promocyjna do 12.06.2024
590,40 brutto

530,- netto

651,90 brutto
Bilet VIP obejmuje:
obiad 2 daniowy
przerwy kawowe
materiały
udział w losowaniu nagród
wejście na integrację w klubie
dodatkowo:
Live Cooking i udział w 3 daniowej kolacji przygotowanej przez zwycięzców polskiego Master Chef:
Jakub Tomaszczyk & Julia Cymbaluk
degustacja win francuskich
uprzywilejowane miejsca
na Prelekcjach i sali
Możliwość promocji firmy ze sceny na evencie poprzez przekazanie upominków na losowanie

Prelegenci

Tomasz Piwnicki

"PRACUJ NAD FIRMĄ, A NIE W FIRMIE"

Tomasz Piwnicki

Mistrz Europy w BJJ, właściciel kilku firm oraz Światowej klasy specjalista który szkoli firmy na całym świecie oraz prowadzi mentoringi z tego jak układać procesy, procedury oraz jak zautomatyzować swoją pracę, a także całego zespołu.

Od 2008 roku zdobywał doświadczenie w procesach, pracując jako Inżynier Procesów Produkcyjnych w firmie DBW Polska i w oddziale DBW Fiber USA SC.Corporation, gdzie był odpowiedzialny za wdrożenie i optymalizację procesów na linii produkcyjnej.

"Bezpieczeństwo Należności w Twojej firmie"

Paweł Juskowiak

Współwłaściciel jednej z największych tego typu firm w Europie, która obsługuje 4000 firm w Polsce w tym największe firmy z TOP100 Forbes'a.

Misją Krajowego Instytutu Prawa Gospodarczego jest ograniczanie ryzyka prowadzenia biznesu poprzez dostarczani narzędzi do analizy firm i kadry zarządzającej.
KIPG analizuje dane przeszło 2,5 miliona firm działających w Polsce i na tej podstawie wystawia rekomendacje dotyczące wiarygodności biznesowej.

Paweł Juskowiak
Artur Łaski

"Szanse, które daje prowadzenie firmy w Polsce"
(ujęcie księgowe)

Artur Łaski

Obsługuje na stałe ponad 500 firm i zatrudnia ponad 20 osób. Konkretnie na case study opowie jak umiejętnie oszczędzać na podatkach itp.

"Myśl strategicznie, bo dobry biznes zaczyna się od dobrej strategii"

Maciej Stoiński

Trener Biznesu, przedsiębiorca, praktyk zarządzania z wieloletnim doświadczeniem zawodowym w handlu, zarówno po stronie dostawcy (producentów), jak i sieci handlowych. W latach 2009-2018 członek zarządu sieci supermarketów Piotr i Paweł odpowiedzialny za handel, marketing i logistykę. Wcześniej wieloletni dyrektor handlowy Lewiatan 94 Holding SA oraz dyrektor sprzedaży grupy Pamapol. W swojej pracy tworzył strategie negocjacyjne i uczestniczył w niezliczonej ilości negocjacji zarówno jako sprzedający jak i kupujący.

Macieja Stoinski

W pracy trenerskiej i doradczej wykorzystuje zdobyte doświadczenie tworząc autorskie programy szkoleniowe. Osobiście prowadzi szkolenia zarówno dla dyrektorów handlowych, key account managerów jak i osób zajmujących się zakupami w sieciach handlowych i u dystrybutorów. Jego szkolenia są za każdym bardzo wysoko oceniane przez uczestników.

Obecnie przedsiębiorca wspólnik w software house wykorzystującym w swoich aplikacjach sztuczną inteligencję (www.asystent.ai) oraz technologię WEB3, współwłaściciel supermarketu w sieci SPAR, partner, współwłaściciel platformy www.porozmawiajmy.com oraz prezes zarządu SKAAL Sp. z o.o.

lek. Dorota Helim-Sobkowiak

"Stres - jak wpływa na zdrowie i jak Nim zarządzać?"

lek. Dorota Helim-Sobkowiak

Lekarz medycyny rodzinnej i dietetyk kliniczny; absolwentka Akademii Medycznej we Wrocławiu, Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu Wydział Nauk o Żywności na Katedrze Żywienia Człowieka, autorka publikacji w „Food Forum”.

Jedna z bardziej cenionych ekspertek jako Dietetyk w Polsce, wielokrotnie goszczona w takich programach jak: Pytanie na Śniadanie itp. 

Kup wejściówkę:

Bilet STANDARD

280 netto

Cena promocyjna do 12.06.2024
344,10 brutto

330,- netto

405,90 brutto
Bilet STANDARD obejmuje:
obiad 2 daniowy
przerwy kawowe
materiały
udział w losowaniu nagród
wejście na integrację w klubie

Bilet VIP

480 netto

Cena promocyjna do 12.06.2024
590,40 brutto

530,- netto

651,90 brutto
Bilet VIP obejmuje:
obiad 2 daniowy
przerwy kawowe
materiały
udział w losowaniu nagród
wejście na integrację w klubie
dodatkowo:
Live Cooking i udział w 3 daniowej kolacji przygotowanej przez zwycięzców polskiego Master Chef:
Jakub Tomaszczyk & Julia Cymbaluk
degustacja win francuskich
uprzywilejowane miejsca
na Prelekcjach i sali
Możliwość promocji firmy ze sceny na evencie poprzez przekazanie upominków na losowanie